Heineken RolePlay
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulament Tow Car Company

In jos

Regulament Tow Car Company Empty Regulament Tow Car Company

Mesaj  Admin Dum Iul 22, 2012 3:19 pm

Regulament Tow Car Company


1.Tractatul:
Dupa ce ati terminat de tractat Tow Truckul trebuie alimentat cu benzina si respawnat. sau reparat si parcat in interiorul HQ-ului. Trebuie sa anuntati ca ati respawnat masina si cata benzina are (trebuie sa aiba minim 50 fuel).

Daca ati luat o masina de la HQ trebuie sa anuntati pe /f ca ati luat-o.

Orice masina ce face parte din factiunile: PD, NG, FBI, Fire & Medic, poate fi tractata oriunde e gasita si nu e nimeni pe langa ea, chiar daca nu incurca circulatia (singura exceptie fiind parcarile).

Este strict interzis sa tractati masini parcate regulamentar. Orice masina care nu e parcata intr-o parcare poate fi tractata. Daca luati masini din pacare veti fi demis pe loc.

Aveti permisiunea de a tracta un autovehicul care este situat pe trotuar. Iar in zonele de mai jos trebuie sa avertizati jucatorii inainte de a lua masina: Primaria Los Santos, Sectia de politie Los Santos, magazinele de arme GSLS si GSLV(daca masinile sunt langa i), Banca Los Santos si Las Venturas(daca masinile sunt pe scari pot fi tractate, nu si daca sunt pe trotuar), CNN LS.

Masinile parcate langa case (pe trotuar sau nu) nu le tractati.

Daca un jucator striga dupa voi sa-i lasati masina va intoarceti cu masina la el.

Daca o masina personala are /park intr-o zona neregulamentara aceasta va fi tractata o singura data si apoi mutata intr-o parcare.

Daca nu mai puteti sa dati /tow pana la PayDay si doriti sa desfasurati activitatea, masinile aflate neregulamentar vor fi mutate intr-o parcare.

2.Protectia:
Aveti dreptul de a detine un Deagle si SD Pistol care va servi autoapararii in caz de un atac sau alte probleme. Nu il folositi pentru a va razbuna sau a face glume. Veti fi sanctionati grav. Doar atunci cand dati rob aveti voie sa folositi arme "mari" (m4, ak47, etc) pentru a avea sanse mai mari de reusita.

Daca cineva va ataca, faceti poze (pentru a-l reclama pe forum) apoi va aparati.

Daca v-a reclamat cineva pe forum va veti apara dandu-i pm pe forum liderului cu dovezile care sa arate ca nu ati gresit.

3.Joburile:
Deoarece suntem o factiune ce ne ocupam de tema auto-vehiculelor aveti obligatia de a detine jobul de Car Mechanic. Cu ajutorul acestui job puteti repara sau realimenta o masina.

Este interzis purtarea altui job. Daca folositi alt job veti fi sanctionati drastic.

In caz ca vreti sa va schimbati jobul pentru o perioada si aveti Rank 2, puteti face asta postand in topicul "Cerere job".

Liderul, subliderul, Rank 5 si Rank 4 au dreptul de a folosi orice job legal.

4.Respectul si colegialitatea:

Vrem ca membrii sa se respecte intre ei si sa nu existe certuri.

Daca vor exista certuri intre doi membri sau mai multi, acestea vor fi discutate de fata cu Stafful Tow Truck Company (Lider, Sublider, Rank 5).

Stafful va decide ce sanctiuni vor fi aplicate in functie de gravitatea neintelegerii si de desfasurarea acesteia.

Cand un coleg are nevoie de ajutorul unui alt coleg indiferent de situatie trebuie sa luati atitudine si sa il ajutati. Acest act va scoate la iveala respectul si colegialitatea de care dispuneti, in caz contrar veti fi sanctionati si veti da dovada ca nu stiti ce este acela respect.

Daca un coleg va agreseaza in orice fel sunteti indemnati sa apelati la lider sau sublider, prin intermediul unui PM, care va contine o scurta descriere a situatiei si pozele incriminatorii.

Trebuie sa ascultati de cei cu rank mai mare ca voi in special de Stafful Tow Truck Company. Daca ii veti ignora veti fi sanctionati drastic.

Nu aveti voie sa divulgati ce anume vorbim in cadrul factiuni. Dava veti face acest lucru veti fi sanctionati si veti da dovada de lipsa de respect.

5.Sedinta:
Sedinta va fi anuntata in fiecare saptamana in topicul "Sedinte".

Nu acceptam comportamentul prostesc(infantil), limbajul vulgar, animuri prostesti(wank,pee,dance etc.). Daca veti incalca aceasta regula veti fi sanctionati grav.

In timpul sedintei cand Liderul, Subliderul, rank 5 sau chiar un coleg de rank egal sau mai mic, vorbeste trebuie ascultati cu atentie si nu trebuie intrerupt.

In cadrul sedintei se vor discuta probleme intalnite pe parcursul saptamanii cat si propunerile aduse de catre membri.

Daca veti intarzia la sedinta puteti apela la un coleg prin intermediul telefonului(/sms) pentru a afla locatia sau alte informatii despre desfasurarea sedintei. Este interzis sa intrebati pe /f informatii despre sedinta in cazul intarzierii.

Animurile care sunt permise in cadrul sedintei sunt: /crossarms, /gro, /chairsit, /wave, /dealstance.
In cadrul sedintei se vor acorda primele si Rank Up.

6.Limbaj, Afk, Alte reguli:

Limbajul trebuie sa fie unul corect din punct de vedere gramatical si decent.

Caps Lock-ul este interzis. Puteti fi sanctionati daca abuzati de el.

Nu aveti voie sa stati afk in CABINA DE SPAWN. Luati Fw automat daca o veti face.

Nu aveti voie sa stai afk intr-un tow truck mai mult de 5 minute.


Death-matchul si drive-by-ul sunt strict interzise. Riscati demintere.

Nu aveti voie sa folositi comanda /togfam (aceasta comanda blocheaza chatul factiunii).

Trebuie sa va supuneti regulilor Tow Truck Company cat si regulilor serverului. Daca veti incalca aceste reguli veti fi sanctionati.

Nu aveti voie sa puneti bind pe /accept mechanic.

Activitatea se va vedea prin Raportul de activitate si prin participarea cu Reply la celelalte topicuri in care aveti permisunea de a posta (Discutii,Poze etc.).

Raportul va fi postat in decursul zilei de Duminica.

Admin
Admin

Mesaje : 49
Data de înscriere : 16/06/2012

https://heineken.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum